Yeni dizisini duyanlar inanamayacak! Oktay Kaynarca 11 ay sonra eski adresine geri dönüyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolü Oktay Kaynarca yeni dizisiyle ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer alacağı, Onur Tan'ın yönetmenliğini üstleneceği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Eylül ayında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizi ismini Nesimi'nin bir şiirinden alıyor. Mahinur Ergun, Alican Yaraş ve Yusuf Alp'in senaryosunu kaleme alacağı dizide ünlü oyuncu Cezayir karakteriyle ekranlarda olacak.

atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasıyla birlikte Oktay Kaynarca'nın yeni adresi belli oldu. Ünlü oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle dönüyor. atv ekranlarında Eylül ayında izleyicisiyle buluşması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili detaylar netlik kazanıyor. Dizinin yönetmenliği EDHO'nun yönetmenliğini de üstlenen Onur Tan yapacak.

CEZAYİR KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Dizi ismini Nesimi'nin bir şiirinden alıyor. Yusuf Alp ve Alican Yaraş'ın senaryosunu kaleme aldığı dizide ünlü oyuncu Cezayir karakteriyle ekranlarda olacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bu gelişmeden dizinin başrolü Oktay Kaynarca ve yönetmeni Onur Tan atv'de yayınlanacak yeni bir dizi için çalışmalara başladı.

EYLÜL'DE İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurduklarını açıklayan ikilinin hazırladığı yeni dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Dizi Eylül ayında atv ekranlarında olacak.

USTA İSİM SENARYO EKİBİNE KATILDI

Gelen son bilgilere göre, Asmalı Konak ve Şaşıfelek Çıkmazı gibi dizileri kaleme alan usta senarist Mahinur Ergun senaryo ekibine katıldı.