Yeni dizi çok iddialı! Sadakatsiz ve Kuruluş Osman'a rakip olacak!

Yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Kuruluş Osman Sadakatsiz ve Doğduğun Ev Kaderindir'e yeni bir rakip geliyor. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ'un başrolünde yer aldığı Masumiyet dizisi ön gösterimi ile beklentileri yükseltmişti. Yeni dizinin yayınlanacağı gün de belli oldu. Fox TV'nin yeni dizisi Masumiyet Çarşamba günü ekranlara gelecek. Masumiyet'in, Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizilerinin yayınlandığı çarşamba akşamları ekrana gelmesi güçlü bir yarışı da beraberinde getirecek.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ'u aynı projede buluşturan Masumiyet dizisi çok yakında Fox TV ekranlarında yayınlanacak. 3 ismin tekrar ekranlara dönmesi ve aynı projede yer almaları beklentileri yükseltti. Ön gösterimi yayınlanan dizinin yayınlanacağı gün de açıklandı. Çarşamba günü yayınlanacak olan dizi, Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek gibi güçlü yapımlar ile reyting yarışına girecek.

Masumiyet hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile iyi reytingler alması beklenen bir yapım. Ancak bu kadar pozitif özellik, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman ile rekabet etmesine yetebilecek mi? Zira dizi iyi başlar ve güçlü bir izleyici desteği bulur ise çarşamba akşamları tüm dengeler değişecektir.

Deniz Çakır ve Hülya Avşar'ın karakterleri çocukları üzerinden karşı karşıya gelecek. Avşar kızı karakterinin ya çok sevileceğini ya da izleyicinin nefret edeceğini söylemişti... Deniz Çakır'ın dizilere dönüşü de hayranlarını bir hayli mutlu edecektir.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ'un başrolünde yer aldığı dizide, yan karakterlerde de önemli isimler bulunuyor. Bu isimler şöyle: Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur.