Yemin'de patlayan Özge Yağız tahtını Sıla Türkoğlu'na devretti! Emanet dizisinin Seher'i yükselişte!

Son dönemde öne çıkmaya başlayan Emanet dizisi, hafta içi her akşam izleyicisi ile buluşuyor. Dizide Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu'nun reytinglerde büyük bir payı var. Daha önce aynı kanalda yayınlanan Yemin diziş de beğenilmişti. Yemin'de Serra karakterini canlandıran Özge Yağız'ın performansı, daha sonra ana akım medyada Sol Yanım dizisinde görüldü. Ancak şu an tahtı sallayan bir isim var: Sıla Türkoğlu.

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu, Yemin dizisinde de yer alıştı. Şu an Emanet dizisinde başrol olan oyuncunun başarısı gün geçtikçe artıyor. Dizinin her hafta reytinglerinin yükselme eğiliminde olması, bazı ana akım kanallardaki dizilerden bile totalde iyi sonuçlar almasında Sıla Türkoğlu'nun da büyük bir etkisi var.

Yemin dizisinin Serra'sı Özge Yağız, ana akım kanallar ve büyük yapımlar tarafından fark edilmişti. Şimdi de Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu, her geçen gün hayran kitlesini artırıyor. Yemin de Reyhan olarak Özge Yağız öne çıkmış ve son olarak Star TV'nin Sol Yanım dizisinde başrolde yer almıştı.

Yemin'de Emir'in kardeşi Suna karakteriyle bu kadar öne çıkmasa da Sıla Türkoğlu, Emanet dizisiyle bunu başardı. Özge Yağız gibi ileride ana akım kanallarda yayınlanacak dizilerde ismini duyacağınız bir performans ortaya koyuyor.