Yemin 157. son bölümde neler oldu?

Yemin bu akşam 157. bölümü ile ekranlara geliyor. Yemin dizisinde bugün Suna abisini ve yengesini kurtarmak için ayağa kalkmayı başarır. Bu haber konakta büyük sevince neden olur. Yemin 158. bölüm fragmanı ve Yemin 157. son bölüm izleme linki haberimiz içerisinde yer alıyor...

Yemin dizisinde bugün Suna abisini ve yengesini kurtarmak için ayağa kalkmayı başarır. Bu haber konakta büyük sevince neden olur. Suna’nın ayağa kalkması konakta bir bayram havasına sebep olurken Reyhan’ın burukluğu dikkat çeker. Emir karısını mutlu etmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Eve gelen misafir Kemal ve Narin’i karşı karşıya getirirken, Kemal kalbinin sesini dinleyecek mi? Yemin 157. son bölüm izleme linki ve Yemin 158. fragmanı haberimizde yer alıyor.

YEMİN 158. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Yemin 158. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmanı seyredebilirsiniz

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YEMİN 157. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yemin dizisinde bugün Suna abisini ve yengesini kurtarmak için ayağa kalkmayı başarır. Bu haber konakta büyük sevince neden olur.

Suna’nın ayağa kalkması konakta bir bayram havasına sebep olurken Reyhan’ın burukluğu dikkat çeker. Emir karısını mutlu etmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Eve gelen misafir Kemal ve Narin’i karşı karşıya getirirken, Kemal kalbinin sesini dinleyecek mi?

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

YEMİN SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN.