Yemin 141. son bölümde neler oldu?

Yemin 142. bölüm fragmanı yayında! Hafta içi hergün Kanal 7 ekranlarında seyircisiyle buluşan Yemin dizisinde bugün neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Yemin dizisinde bugün Masal nihayet evine döner. Kemal ise Narin’e kendisini affettirmeye çalışıyor. Yemin 141. son bölüm izleme linki ve Yemin 142. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemin 142. bölüm fragmanı yayında! Yemin 141. bölümü ile bugün Kanal 7 ekranlarına geldi. İzleyiciler tarafından heyecanla beklenen Yemin'in bugünkü bölümünde neler yaşanacak? merak ediliyordu. Yemin dizisinde bugün Masal nihayet evine döner. Kemal ise Narin’e kendisini affettirmeye çalışıyor. Yemin 141. son bölüm izleme linki ve Yemin 142. bölüm fragmanı haberimiz içerisinde yer alıyor. 

YEMİN 142. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yemin 142. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten yeni bölüm fragmanını seyredebilirsiniz.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YEMİN 141. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yemin'in 141. bölümünde Masal nihayet evine döner. Kemal ise Narin’e kendisini affettirmeye çalışır. Emir Reyhan’ı kurtarırken, Cemre kendisine bekleyen sona giderek yaklaşmaktadır. Masal’ın eve gelmesine çok sevinen Kemal, Narin’e kendisini affettirebilecek midir?