Yemin 140. son bölümde neler oldu?

Yemin 141. bölüm fragmanı yayınlandı! Yemin 140. bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Yeni bölümde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, Yemin 140. son bölüm izleme linkini şimdiden araştırmaya başladı. Yemin dizisinde bugün Emir'e büyük tuzak kuruluyor. Reyhan büyük bir oyunun içine düşer. Emir ise kendisini bekleyen kötü sürprizden habersizdir. Yemin yeni bölüm ile ilgili detaylar haberimizde..

Yemin 141. bölüm fragmanı yayınlandı! Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin bu akşam 140. bölümü ile ekranlara geldi. Dizi hayranları bu akşam neler yaşanacağını heyecanla bekliyordu. 141. bölümü Pazartesi günü yayınlanacak Yemin dizisinin yeni bölüm fragmanı da araştırılmaya başlandı. İşte Yemin yeni bölüm fragmanı...

YEMİN 141. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Yemin 141. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki likten fragmanı seyredebilirsiniz.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN!

YEMİN 140. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yemin dizisinde bugün Reyhan büyük bir oyunun içine düşer. Emir ise kendisini bekleyen kötü sürprizden habersizdir. Reyhan büyük bir tehlikenin içine düşmüşken, Emir de kendisine hazırlanan tuzaktan habersizdir. Kemal’in sözlerine çok kırılan Narin herkesi; en çok da Kemal’i şaşırtacaktır.