Yemin 139. son bölümde neler oldu?

Yemin 140. bölüm fragmanı yayında! Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin bu akşam 139. bölümü ile ekranlara geldi. Yemin dizisi hayranları bu akşam yayınlanacak yeni bölümde neler yaşanacağını merak ediyordu. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesini anlatan Yemin dizisinde bugün Masal’ın gidişi Kemal’i yıkar. Narin ise elinden geldiğince ona destek olmaya çalışır.

Yemin 140. bölüm fragmanı yayında! Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin bu akşam 139. bölümü ile ekranlara geldi. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün saat 20:00'de yayınlanan Yemin'de heyecan giderek artıyor. Yemin dizisinde bugün Masal’ın gidişi Kemal’i yıkıyor. Narin ise elinden geldiğince ona destek olmaya çalışıyor. Yemin 139. son bölüm izleme linki ve Yemin 140. bölüm fragmanı haberimiz içerisinde yer aıyor.

YEMİN 140. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yemin 140. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten yeni bölüm fragmanına ulaşabilirsiniz.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

YEMİN 139. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yemin dizisinde bugün Masal’ın gidişi Kemal’i yıkar. Narin ise elinden geldiğince ona destek olmaya çalışır. Reyhan öğrendikleri karşısında şok olurken, Emir hala Reyhan’ın sakladığı sırrın peşindedir. Narin’in çabaları, Masal’ın gidişiyle sarsılan Kemal’i toparlayabilecek midir?

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

YEMİN SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN.