14 Haziran Yemekteyiz kim birinci? Yemekteyiz bu hafta kim kazandı?

Yemekteyiz yarışmasında yeni yarışmacılar bu hafta da birinci olabilmek adına hünerlerini sergiledi. Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 14 Haziran Yemekteyiz'de kim kazandı? diye merak edilmeye başladı. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz renkli yarışmacıları, tartışmaları ve yaşanan olaylarıyla gündemden düşmüyor. En çok izlenen yemek programları arasında yer alan Yemekteyiz'de bu hafta yine heyecan doruktaydı. Yarışmada her gün farklı bir yarışmacı yemek yapıyor ve haftanın sonunda en yüksek puanı alan yarışmacı para büyük ödülün sahibi oluyor. İşte 14 Haziran Yemekteyiz bölümü ile ilgili detaylı bilgiler..

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz'de bugün haftanın final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 14 Haziran Yemekteyiz'de kim kazandı? araştırılmaya başladı. Her hafta farklı yarışmacıların olduğu Yemekteyiz’de haftanın sonunda en yüksek puanı alan yarışmacı, haftanın birincisi olarak büyük ödülün sahibi oluyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz'de bu hafta Burak Şahingil, Sibel Özkan, Emine Solmaz, Barış Dönmez, Serpil Uzunçavdar yarışıyor. 14 Haziran Yemekteyiz birincisi belli oldu.

14 HAZİRAN YEMEKTEYİZ'DE KİM KAZANDI?

Yemekteyiz’de bu haftanın birincisi toplamda 27 puan ile Barış Dönmez oldu. Barış Dönmez 10 bin TL’lik para ödülünün sahibi oldu.