Yemekteyiz'de kazanan isimler belli oldu

Yemekteyiz’de haftanın birincisinin kim olduğu araştırılıyor.Sevilen yarışma yeni sezonu ile de büyük beğeni topladı. TV 8’de yayınlanan yarışma yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Yarışmanın sunuculuğunu başarılı isim Onur Büyüktopçu yapıyor. Yemekteyiz’de her hafta beş yeni isim yarışıyor.

Yemekteyiz yarışmasını haftanın kazananları Esra Hanım ve Gürkan Bey oldu.

YEMEKTEYİZ 21 EYLÜL YARIŞMACILARI

ESRA KÜRTÜNLÜ

Birinci gün yarışmacısı. 32 yaşında, bekar, cilt bakım uzmanı ve masaj terapisti. Aynı zamanda ihracat ile uğraşıyor.

ATEŞ FARUK YILMAZ

İkinci gün yarışmacısı. Ateş Faruk Yılmaz 35 yaşında, finans uzmanı. Bekar, ailesi ile yaşıyor. Hayatını, müzisyenlik, oyunculuk ve aranjörlük yaparak kazanıyor. Uzay bilimlerine de meraklı.

DERYA YAVUZ

Üçüncü gün yarışmacısı. Derya Yavuz 34 yaşında, evli ve iki çocuk sahibi. Uzaktan soğuk görünse de lakabının 'Bayan Kahkaha' olduğunu, şarkılar söylediğini, halaylar çektiğini yani çok eğlenceli biri olduğunu söylüyor.

NURSEN KAHRAMAN

Dördüncü gün yarışmacısı. 50 yaşında, emekli hemşire. Eşi ve çocuklarıyla yaşıyor. Yemek yapmak dışında, ahşap boyamak, örgü, dikiş nakış vb sayısız hobisi var.

GÜRKAN KAÇMAZ

Final akşamı yarışan Gürkan Kaçmaz 22 yaşında, Diyarbakırlı. Havalimanında yolcu hizmetleri memuru olarak çalışıyor. Amatörce tiyatro ile uğraşıyor. Ailesiyle yaşıyor.

BU HAFTA NELER YAŞANDI?

Haftanın ilk gününde Esra Hanım'ın evine konuk olan yarışmacılardan Nursen Hanım, masada oldukça ilginç bir eleştiride bulundu.

Nursen Hanım'ın patlıcana yaptığı ilginç eleştiri, ev sahibi Esra Hanım'ın tepkisini çekti. Esra Hanım mutfakta içini döktü.

Haftanın ikinci gününde Ateş Bey mutfaktaki hünerlerini sergiledi. Rakip yarışmacı Esra Hanım, Ateş Bey'in börek sunumundan memnun kalmadı.

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu, yarışmacılardan müsaade alarak mutfağa geçti. Başarılı sunucu burada bazı eleştirilerde bulundu.

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu, yarışmacıların yemek dışında yaptığı yorumlara çok kızdı.

Yemekteyiz'de Gürkan beyin yaptığı yorum uzayınca Ateş beyden tepki geldi...

Yemekteyiz'de Esra hanımın Nursen hanımla özel hayatında görüşmek istemediğini söylemesiyle birlikte masada tansiyon yükseldi.

Yemekteyiz'de Esra hanımın Nursen hanımla özel hayatında görüşmek istemediğini söylemesiyle birlikte masada tansiyon yükseldi.