Yasak Elma'da 5 yıllık zaman atlaması! Hasan Ali ve Şahika'nın değişimi şoke etti

Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Nilperi Şahinkaya, Berk Oktay ve Şevval Sam gibi isimlerin rol aldığı Yasak Elma dizisi 102. bölümü ile ekrana getirildi. Cansu'nun evi benzin döküp yakmasının ardından Çağatay ve Yıldız evde mahsur kalırken dumandan zehirlenerek bayılır. Gerilimin tavan yaptığı Yasak Elma'nın 103. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda 5 yıl ileri gidildiği görülürken Çağatay ve Cansu'nun evlendiği Halit Can'a birlikte baktıkları ortaya çıktı. Seyyar kebap işine giren Hasan Ali ve Şahika'nın tamamen değişmesi fragmana damga vurdu.

Fox TV'nin en sevilen dizilerinden olan başrollerini Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Nilperi Şahinkaya, Berk Oktay ve Şevval Sam'ın paylaştığı Yasak Elam 102. son bölümde ortalık tamamen karıştı. Cansu'nun Çağatay'a karşı olan hastalıklı duyguları gün yüzüne çıktı. Şahika, Çağatay ve Yıldız'ı odaya kilitleyerek aralarındaki sorunları çözmesini ister ve Hasan Ali ile yemeğe gider.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Cansu ise durumu değerlendirir ve benzin alıp eve gider. Cansu'nun çıkardığı yangından dolayı oluşan dumandan zehirlenen Yıldız ve Çağatay bayılır. Dizide heyecan yükselirken yayınlanan 103. bölüm fragmanı ağızları açık bıraktı.

Yasak Elma 103. fragmanında; Dizide 5 yıllık atlama yaşanırken Çağatay ve Cansu evlenip Yıldız'ın Halit'ten dünyaya gelen oğluna bakmaktadır. Hasan Ali'nin sahip olduğu tüm gücü kaybetmesinin ardından seyyar satıcılık yapması izleyenleri şaşırttı.

Şahika'nın tarzının tamamen değiştiği görülürken Yıldız'ın uyandığını öğrenen Çağatay ile Cansu arasında ise büyük bir kriz yaşanıyor.