Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak? Yasak Elma yeni bölüm tarihi belli mi?

Fox Tv'nin büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Yasak Elma'nın yeni sezonu için geri sayım başladı. Tüm dizi takipçileri Yasak Elma yeni sezon ne zaman? Yasak Elma yeni bölüm tarihi belli oldu mu? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar.

Fox Tv'nin reyting rekorları dizisi Yasak Elma'nın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Beş sezon boyunca büyük bir değişimle yoluna devam eden dizide yine önemli değişiklikler var. Peki, Yasak Elma yeni sezon ne zaman? Yasak Elma 2022 yeni sezon tarihi belli mi? İşte tüm detaylar...

Yasak Elma dizisi yeni sezonuna; Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi isimlerle devam edecek. Dizide tek değişiklik olarak 2 sezondur başrolde yer alan Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay olmayacak.

Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda yeni isimlerin izleyicilerin karşısına çıkması planlanıyor. Tecrübeli oyuncular Bekir Aksoy ve Ece Özdikici'nin dizinin son sezonunda ekibe katılması bekleniyor.

Yasak Elma dizisinin hikayesinde zaman atlaması yaşanacak. İşte bu yeni kurgunun izleyicilerin beğenisini kazanıp kazanamayacağı da yakında belli olacak.

YASAK ELMA YENİ SEZON NE ZAMAN?

Yasak Elma dizisinin yeni sezonu için henüz net bir tarih paylaşılmadı. Ancak altıncı sezondan ilk bölümün 19 Eylül Pazartesi günü ekrana gelmesi bekleniyor.