Yasak Elma'da Defne gerçekleri anlattı

Yasak Elma dizisi 19. bölümde,Yıldız, Halit'i Defne'nin evinden yakalar. Ancak hesap sorarken hesap veren kişi konumuna düşer.

Yasak Elma dizisi 19. bölümde,Yıldız, Halit'i Defne'nin evinden yakalar. Ancak hesap sorarken hesap veren kişi konumuna düşer. Defne, Yıldız'ın Halit'ten para alabilmesi için onu mağazalarla anlaşma yapmaya yönelmişti. Şimdi de bu gerçeği Halit'e söyleyerek ondan nasıl para tırtıklandığını anlatıyor. Halit yazıklar olsun diyerek orayı terk ediyor ve Defne'ye de bir daha karşına çıkmamasını söylüyor.

Yıldız koşarak Halit'in peşinden gidiyor. Kemal kapıda ne olduğunu anlamaz halde bekliyor ve Yıldız'ı oradan götürüyor. Defne hızını alamıyor ve bu rezilliği erkesin duyması için Ender'i arıyor. Yıldız eve gidince yaşadıklarını Halit'e anlatmaya çalışıyor. Tüm bunların Defne'inn başının altından çıktığını söylüyor. Halit ise onu dinlemiyor, valizini toplayıp evden çıkıyor. Kızlarına da seyahate gittiğini söylüyor. Arabasına binerken de Kemal'i gittiği yeri saklaması konusunda tembihliyor.