Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz'in unutulmaz sahnesine olay gönderme!

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisi 109. son bölümünde Sadakatsiz'in 6. bölümüne damga vuran tokat sahnesine yapılan gönderme sosyal medyada gündem oldu. Yıldız, annesinin ensesine vurmasıyla şaşırırken 'Anne dizileri karıştırdın' diyerek Asya'nın saçını düzelttiği hareketi yapıyor. Yasak Elma'nın yaptığı gönderme sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fox TV'nin sevilen yapımlarından olan Yasak Elma dizisi 109. bölümü ile ekrana getirildi. Yasak Elma'nın bir sahnesinde Sadakatsiz dizisinde ekrana getirilen tokat sahnesine gönderme yapıldı.

Yasak Elma'da Eda Ece'nin hayat verdiği Yıldız karakteri akşam yemeği esnasında tüm gerçekleri ağzından kaçırır ve annesinin tepkisi ile karşı karşıya kalır. Asuman, masadan kalmasının ardından Yıldız'a susmasını söyler ve o anlarda ensesine tokat atar.

Annesinin vurmasının ardından büyük şaşkınlık yaşayan Yıldız ise peçeteyle ağzını silerek "Annecim o başka dizi" diyerek Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz'e gönderme yaptı.