Yasak Elma dizisi ne zaman final yapacak? Yasak Elma 110. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Yasak Elma dizisi 109. son bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu haline gelen Yasak Elma'nın final yapacağı iddiası sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü. Büyük ilgiyle izlenen ve uzun süredir FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin ne zaman final yapacağı ve yeni bölüm fragman görüntülerin yayınlanıp yayınlanmadığı araştırılan konular arasında. İşte dizi ile ilgili yeni gelişmeler..

Yasak Elma 110. yeni bölüm fragmanı ile birlikte dizinin final yapacağı tarih dizi takipçilerin gündemi arasında yer alıyor. Uzun süredir FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi final yapacağı konuşurken, yeni gelişmeler yakından takip ediliyor. Söz konusu internet aramalarında Yasak Elma dizisi ne zaman final yapacak? 110 . yeni bölüm fragmanı yayında mı?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu.

YASAK ELMA 110. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Merakla beklenen Yasak Elma dizisi 110. yeni bölüm fragmanı yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır. Yasak Elma Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Yasak Elma 5. sezonda da kaldığı yerden devam edeceği konuşulurken, kulislerden bomba gibi bir haber geldi. Yasak Elma dizisi 113. bölüm ile final yapacağı idda ediliyor. Hatta Yasak Elma finalinde yaşanacaklar bile ifşa edildi

YASAK ELMA'DA ŞAHİKA ARTIK YOK!

Yasak Elma dizisinin finalinde Ender karakterine hayat veren Şeval Sam ile Şahika'yı canlandıran Nesrin Cavadzade'nin senaryo gereğince ölecekleri iddia edildi. Acnak bunlardan sadece Şahika diziden ayrıldı.

5. sezonuyla yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan Yasak Elma dizisinde yaşanan şok gelişme final kapısını ardına kadar araladı. Son olarak 109. bölümü ile 3 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan Yasak Elma dizisinin 110. bölümü ile yani 10 Mayıs Pazartesi gününnden sezon final yapacağı ifade edildi.

YASAK ELMA 109. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şahika'nın ölümü herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen kişi Kaya'dır. Ender, Kaya'ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında olur. Hasan Ali ise Şahika'nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilir ve harekete geçer. Ender ve Yıldız'ın birlik olma vakti gelmiştir.