Yasak Elma dizisi ne zaman başlayacak? FOX TV Yasak Elma 111. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma dizisi yeni sezon ile ilgili son durum izleyicileri tarafından yakından takip ediliyor. FOX TV'de yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen ekranların sevilen dizisi Yasak Elma yeni sezonda 111. bölüm ile ekrana devam edecek. Peki Yasak Elma dizisi ne zaman başlayacak? 111. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Ema 111. yeni bölüm fragmanı ve yeni sezon tarihi merak konusu oldu. FOX TV'de ekrana gelen ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Yasak Elma dizisi yeni sezon heyecanla bekleniyor. Hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran Yasak Elma dizisi ne zaman başlayacak, 111. bölüm fragmanı yayına girdi mi? soruları izleyicileri tarafından sık sık araştırılan konular arasında.

Fox TV'nin her sezonu büyük bir heyecana sahne olan dizisi Yasak Elma'nın 5. sezonu için geri sayım başladı. Dizinin sevenleri, Mayıs ayında 4. sezon finalini yapan Yasak Elma 111. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

YASAK ELMA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yasak Elma, sezon finalinin üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesinin ardından yeni sezonu araştırılan diziler arasında yer aldı. Yasak Elma'nın yeni sezonuna 13 Eylül'de başlayacak...

YASAK ELMA 111. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma 111. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

YASAK ELMA 110. SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Yasak Elma dizisinde Ender ve Yıldız, Hasan Ali'nin açığını yakalamak için el ele verip planlar yaparken, Hasan Ali de boş durmaz. Ender, Kaya ile ilgili kararını verip harekete geçer. Hasan Ali, Yıldız ve Ender'in yüzleşmesi beklenmedik bir felaketle yarım kalır.

YASAK ELMA YENİ SEZON KADROSU

Diziye yeni sezonda Murat Aygen katılıyor. Oyuncu dizide Doğan karakterine hayat verecek. Biran Damla Yılmaz ise Kumru karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil de Canan karakterini canlandıracak. Yeni sezonun ikinci bölümünde Gülnaz rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan Gizem Denizci de Adana'dan gelen Ömer'in babasının hemşiresine hayat verecek. Dizide Doğan'ın sevgilisi Arzu'ya ve Ömer'in babasına kimin hayat vereceği ise henüz netleşmedi.