Gülenay Kalkan kaç yaşında, nereli? Yasak Elma dizisi Feride'si Gülenay Kalkan kimdir?

Gülenay Kalkan, Yasak Elma dizisinde Feride karakterini canlandırıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları yayınlanıyor. Feride karakterini canlandıran Gülenay Kalkan yaşam hikayesi merak ediliyor. Peki Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşıda, nereli?

Yasak Elma dizisinde Feride karakteri ile ekrana gelen ve bir çok dizide rol alan Gülenay Kalkan hayat hikayesi merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Gülenay Kalkan , Yasak Elma dizisinde oyunculuğu ile dikkat çeken isimler arasında. Dizinin sevenleri ise 'Yasak Elma dizisi Feride'si Gülenay Kalkan kimdir? Oyuncu Gülenay Kalkan kaç yaşında, nereli?' sorularına yanıt arıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve ciddi bir hayran kitlesi olan Yasak Elma dizisine 23 Kasım 2020 tarihinde katılan Gülenay Kalkan bomba girişi ile pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosuna Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'da katılırken Yasak Elma oyuncu kadrosuna katılan yeni oyuncular merak ediliyor.

YASAK ELMA FERİDE KİMDİR?

Yasak Elma dizisi oyuncuları arasına katılan Gülenay Kalkan dizide Hasan Ali'nin eşi ve Çağatay'ın annesidir. Köklü bir aileden gelen ve İstanbul hanımefendisi olan Feride'nin kendisine göre en büyük hatası Hasan Ali ile evlenmektir. Hasan Ali ile yaşadıklarından sonra Feride artık eşinden uzaklaşmak istemektedir.

Hasan Ali'nin çapkınlıklarından usanan Feride, Çağatay'ın komşusu Yıldız ile Hasan Ali'yi sevgili sanmaktadır. Yıldız ise Çağatay'a yakınlaşmak için çabalarken ve bunu başarmışken Feride tüm planları bozar. Hasan Ali'nin korkarak çekindiği tek kadın olan Feride geçmiş yıllarda Çağatay'ı alarak Adana'ya götürmüş ve uzun süre oğlunu Hasan Ali'ye göstermemiştir.

GÜLENAY KALKAN KİMDİR?

26 Nisan 1959 yılında Ankara'da dünyaya gelen Kalkan geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu'nun eşidir. Uzun yıllardır Ankara Devlet Tiyatrosunda görev alan Kalkan şu an da İstanbul Devlet Tiyatrolarında görev almaktadır. En son Anne ve Kocan Kadar Konuş filmlerinde görev alan Gülenay Kalkan son olarak Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosuna katılmıştır.