Yasak Elma 100. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 99. son bölümde neler oldu?

Her bölümüyle izleyicilerde büyük merak uyandıran Yasak Elma 99. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma dizisi ilk sezonundan bu yana pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Peki, Yasak Elma 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölüm fragmanı gelecek bölümde neler olacağına dair ipuçları verecek. Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Yasak Elma'nın 99. bölümünde Hasan Ali, Şahika'yla evlenmiş olmasının şaşkınlığını üstünden atmaya çalışırken, bu evliliğin bitmesi için elinden geleni yapar. Yasak Elma 99. bölüm izleme linki ve 100. bölüm fragmanı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YASAK ELMA 100. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

YASAK ELMA 99. BÖLÜM ÖZETİ

Hasan Ali, Şahika'yla evlenmiş olmasının şaşkınlığını üstünden atmaya çalışırken, bu evliliğin bitmesi için elinden geleni yapar. Ne var ki Şahika verdiği sözü tutmayacaktır. Cansu, Çağatay ve Yıldız'ın arasını bozmak için uğraşırken beklenmeyen bir ziyaretçi olayların gidişatını değiştirir.

YASAK ELMA 99. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YASAK ELMA KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.