Yasak Elma yeni bölümde Şahika'nın yeni planı ne olacak? Yasak Elma 97. bölüm fragmanı yayınlandı!

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Yasak Elma 97. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden 96. son bölümünde Şahika zehirleme planları yaparken, Hasan Ali onu zehirledi! Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen Yasak Elma 97. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayı haberimizde.

Yasak Elma 97.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı Yasak Elma 96. son bölümüyle ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşattı. Merakla beklenen Yasak Elma 97. bölüm fragmanı ekrana gelmesiyle birlikte yeni bölüm heyecanı şimdiden başlamış oldu. Dizide Ender ve Şahika, Hasan Ali'den darbe yemekten usandıklarından daha hasar verici planlar yapmaya karar verirler.

YASAK ELMA 97. BÖLÜM FRAGMANI


YASAK ELMA 96. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çağatay, Cansu'yla yaşadıklarından sonra, Yıldız'la arasını düzeltmeye çalışır. Yıldız olanlardan habersiz, Cansu'yla görüşmeye devam ederken; Çağatay, Cansu'yu onlardan uzaklaştırmanın yollarını arar. Ender ve Şahika, Hasan Ali'den darbe yemekten usandıklarından daha hasar verici planlar yapmaya karar verirler. Ancak sonunda olan Şahika'ya olacaktır.

Ender'in ve Yıldız'ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika'ya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokurken, Halit'i ve çocuklarını avucunun içine almış, Halit'le evlilik hazırlıkları içindedir.

Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek ve bütün kötülüklerden uzak durmak tek amacıdır. Yıldız'ın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir.

Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır. Karşısındaki düşmanın gücüyle tek başına baş edemeyeceğini anladığından, kendine gelir gelmez Yıldız'ın yanına gider.

Ender başına gelenleri Yıldız'a anlatır ve bir zamanların en büyük iki düşmanı, Şahika ve arkasındaki güce karşı iş birliği kararı verirler.

Yasak Elma yeni bölümleriyle FOX'ta kaldığı yerden devam ediyor..