Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayında sizlerle! Yasak Elma 53. son bölümde neler oldu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölüm fragmanı dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Yasak Elma son bölümünü izleyen vatandaşlar yeni bölüm fragmanını da heyecanla bekliyor. Fatih Aksoy’un yapımcılığında çekilen dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt üstleniyor. Dizinin son bölümünde Halit oğlundan ayrı kalmayacağını herkese ilan edip, Yıldız’ı yalıya geri çağırır. Ancak Yıldız, ilişkisiyle ilgili nihai kararı vermiştir. İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanı

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yoğun bir şekilde aratılmaya başladı. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma yine çok konuşulacak bir bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Barış Kılıç’ın paylaştığı dizi reyting sıralamasında da üst sıralarda yer alıyor. Son bölümde Halit’in kayıp bebeği bulup gelmesi, Şahika’nın kurduğu düzenin yavaş yavaş yıkılmasına yol açarken, Şahika yeni bir plan geliştirir. Haberimiz içerisinden ‘Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?’ sorusunun cevabına ulaşabilirsiniz

YASAK ELMA 54. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI! İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 YASAK ELMA 53. SON BÖLÜM ÖZETİ

Halit’in kayıp bebeği bulup gelmesi, Şahika’nın kurduğu düzenin yavaş yavaş yıkılmasına yol açarken, Şahika yeni bir plan geliştirir. Ender ve Yıldız güç birliği yaparak Şahika’nın foyalarını ortaya çıkarmaya çalışırlar. Halit oğlundan ayrı kalmayacağını herkese ilan edip, Yıldız’ı yalıya geri çağırır. Ancak Yıldız, ilişkisiyle ilgili nihai kararı vermiştir.

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YASAK ELMA KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.