Yasak Elma 110. bölüm izle tek parça! Fox Tv Yasak Elma sezon finali kesintisiz izle!

Fox Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma dün akşam 110. yeni bölümüyle ekrana geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken dizide bu hafta yine heyecan dolu dakikalar izleyicileri ekrana kilitledi. Sezon finaline girecek olan dizide Ender ve Yıldız, Hasan Ali'nin açığını yakalamak için el ele verip planlar yaparken, Hasan Ali de boş durmaz....

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 110. yeni bölümüyle sezon finali yaptı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizide Ender, Kaya ile ilgili kararını verip harekete geçer. Hasan Ali, Yıldız ve Ender'in yüzleşmesi beklenmedik bir felaketle yarım kalır....

YASAK ELMA 110. BÖLÜM İZLE!


YASAK ELMA 110. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ender ve Yıldız, Hasan Ali'nin açığını yakalamak için el ele verip planlar yaparken, Hasan Ali de boş durmaz.

Ender, Kaya ile ilgili kararını verip harekete geçer. Hasan Ali, Yıldız ve Ender'in yüzleşmesi beklenmedik bir felaketle yarım kalır.

YASAK ELMA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Şahika'nın ölümü herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen kişi Kaya'dır. Ender, Kaya'ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında olur.

Hasan Ali ise Şahika'nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilir ve harekete geçer. Ender ve Yıldız'ın birlik olma vakti gelmiştir.