Yasak Elma son bölüm izle tek parça! Fox Tv Yasak Elma 109. bölüm full izleme linki..

Pazartesi akşamlarının severek takip edilen dizisi Yasak Elma dün akşam ekrana geldi. Şevval Sam ve Eda Ece'nin başrollerini paylaştığı dizide heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Geçen hafta tüm kapılar yüzüne kapanan Cansu son çare olarak bir plan yapmıştı ve Şahika'nın ölümüne sebep olmuştu. Yasak Elma 109. bölümde bu hafta Ender ve Yıldız arasında yeni ittifak gün yüzüne çıkacak. İşte Yasak Elma 109. bölümü...

Yasak Elma 109. bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Geçen hafta Şahika'nın ölümü, geceye bomba gibi düşmüştü. Yasak Elma 109. bölümde bu hafta yayınlanan bölümde Yıldız ve Ender arasında yeni bir ittifak kuruluyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yasak Elma 109. bölümüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

YASAK ELMA 109. BÖLÜM FULL İZLE!

YASAK ELMA 109. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şahika'nın ölümü herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen kişi Kaya'dır. Ender, Kaya'ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında olur.

Hasan Ali ise Şahika'nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilir ve harekete geçer. Ender ve Yıldız'ın birlik olma vakti gelmiştir.

YASAK ELMA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Yıldız, Çağatay'ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gider. Ender, Kaya'yla arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüpheleniyordur. Bütün kapılar tek tek Cansu'nun yüzüne kapanınca Cansu çareyi büyük intikam planı yapmakta bulur ve Hasan Ali'nin davetini basar.

Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm full izle! TRT 1 Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm izle tek parça!