Yasak Elma 108. bölüm full izle Fox Tv! Yasak Elma son bölüm kesintisiz izle!

Pazartesi akşamları Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi dün akşam 108. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Cansu'nun köşkün bahçesindeki daveti basıp elinde silahla ortaya çıkmasıyla birlikte heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Cansu'nun bu hareketinden sonra etrafa kurşun yağdırması ve sonrasında da bir kişinin ambulans çağırırken söylediği ''Bir ölü bir yaralı var'' sözü izleyenlerin dikkatini çekti.,

Fox TV'nin entrikası bol dizisi Yasak Elma dün akşam 108. yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay'ın yer aldığı dizide yine heyecan dolu sahneler izleyicileri ekrana kilitleyecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Çağatay'ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gider....

YASAK ELMA 108. İZLE!


YASAK ELMA 108. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yıldız, Çağatay'ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gider.

Ender, Kaya'yla arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüpheleniyordur.

Bütün kapılar tek tek Cansu'nun yüzüne kapanınca Cansu çareyi büyük intikam planı yapmakta bulur ve Hasan Ali'nin davetini basar.

Yasak Elma Cansu diziden ayrılıyor mu? Nilperi Şahinkaya diziye veda mı edecek?

YASAK ELMA KONUSU NEDİR?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

YASAK ELMA DİZİ OYUNCULARI:

Şevval Sam

Eda Ece

Erdal Özyağcılar

Berk Oktay

Nesrin Cavadzade

Şafak Pekdemir

Melisa Doğu

Barış Aytaç

Can Nergis

Serkan Rutkay Ayıköz

Nilperi Şahinkaya

Ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu

Kağıt Ev 2. bölüm izle tek parça! Kağıt Ev son bölüm kesintisiz izle!