Yasak Elma 103. bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm tek parça kesintisiz izle!

Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma'da olaylar iyice karışıyor. Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Nilperi Şahinkaya'nın başrollerini paylaştığı dizide Yıldız, gözünü 5 yıl sonrasına açar. Yangının üstünden yıllar geçmiş ve herkesin hayatı değişmiştir... Yasak Elma 103. bölüm izleme linki haberimizde...

Fox TV'nin Pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşan dizisi Yasak Elma'da yeni bir dönem başlıyor. Dün akşam dizinin 103.bölümünü ekrana geldi. Geçen hafta evde çıkan yangından sonra Yıldız 5 yıl boyunca komada kaldı. Ama bu süreçte o kadar çok şey değişti ki, Yıldız'ın yeni hayatı adeta bir kabus olacak. Yeni bölümde Yıldız gözünü açacak ve eski hayatını geri kazanmak için elinden geleni yapmaya çalışacak. Yasak Elma 103. bölüm izleme linki haberimizde..

YASAK ELMA 103. BÖLÜM İZLE!


YASAK ELMA 103. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yıldız, gözünü 5 yıl sonrasına açar. Yangının üstünden yıllar geçmiş ve herkesin hayatı değişmiştir; ama Yıldız eski hayatını geri kazanmak için elinden geleni yapmaya hazırdır. Yıldız Çağatay ve Cansu'nun evlendiğini öğrenir.

NELER DEĞİŞTİ?

Yıldız, Halitcan'ın büyüdüğünü görecek ama aynı zamanda Cansu'ya anne dediğine de şahit olacak. Çünkü Cansu ile Çağatay evlenmiştir..

Şahika ve Hasan Ali Bey ise her şeylerini kaybetmiş ama yaşama ve birbirlerine tutunmuştur... Şimdi Şahika, Yıldız'a yardım edecek. Şahika ile Yıldız işbirliği kime karşı derseniz, elbette ki Ender'e karşı... Çünkü Ender her şeyin sahibi oluyor.

YASAK ELMA OYUNCU KADROSU!

Ender Çelebi (Şevval Sam)

Yıldız Yılmaz Kuyucu (Eda Ece)

Hasan Ali Kuyucu (Erdal Özyağcılar)

Çağatay Kuyucu (Berk Oktay)

Şahika Ekinci (Nesrin Cavadzade)

Zehra Argun Kara (Şafak Pekdemir)

Asuman (Melisa Doğu)

Caner Çelebi (Barış Aytaç)

Çukur 121. bölüm tek parça izle! Çukur son bölüm (4. sezon 29. bölüm) full izle!