Yasak Bölge filmi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Başrollerini Hızlı ve Öfkeli film serisinden tanıdığımız Paul Walker ve David Belle'nin paylaştığı Yasak Bölge filmi 5 Ağustos Çarşamba günü saat 00.15'de Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. 2014 yılında vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda Fransız yönetmen Camille Delamarre oturuyor. Aksiyon kategorisinde yer alan Yasak Bölge filmi konusu oyuncuları kimler, konusu nedir?

Fox Tv’de yayınlanan Yasak Bölge filmi konusu ve oyuncuları ile ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatmayı başardı. Başrollerinde Amerikalı oyuncu Paul Walker ve Fransız oyuncu David Belle’nin yer aldığı film aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Filmde gizli polis Collier ve eski bir mahkum olan Lino’nun uyuşturucu mafyası ile olan mücadelesi anlatılıyor. İşte Yasak Bölge filmi oyuncuları ve konusu...

YASAK BÖLGE FİLMİ KONUSU NEDİR?

2018'de Detroit'teki tuğla konutlar artık kontrol edilemeyen suçlularla dolu bir yer haline gelmiştir. Bu nedenle polis, şehrin geri kalanını korumak amacıyla şehrin etrafına devasa duvarlar inşa eder. Gizli polis Damien Collier her gün yolsuzlukla savaşmakta, eski bir mahkûm olan Lino ise dürüst bir yaşam için mücadele etmektedir. Günün birinde Lino ve eski sevgilisi Lola, tuğla konutları kontrolü altında tutan çete lideri Tremaine Alexander'ı mekanında yakalarlar ve silah zoruyla onu polise teslim ederler. Ancak rüşvetçi polisler, Tremaine'i tutuklamak yerine Lino'yu tutuklar ve Tremaine'in Lola'yı da alıp gitmesine izin verir.

Bir gün Tremaine'in eline 24 saat içinde patlamaya ayarlanmış bir bomba geçer. Bombayı bulup imha etmesi için ise Damien Collier görevlendirilir. Çünkü Damien'e göre babasının katili Tremaine'dir ve ondan babasının intikamını almak için bu görevi kabul etmesi gerekmektedir. Ancak Damien'in bombayı bulabilmesi için bölgeyi iyi bilen birine ihtiyacı vardır. Bunun için Lino'yu hapisten çıkarması gerekmektedir. Bunun iş için Damien, mahkûm kılığına girer ve polis aracında sevk edilmekte olan Lino'yu kurtarır. Artık hapisten kaçmış olan Lino'nun amacı Lola'yı Tremaine'in elinden kurtarmak, Damien'in amacı ise bombayı bulup etkisiz hale getirmek ve Tremaine'den babasının intikamını almaktır.

YASAK BÖLGE FİLMİ OYUNCULARI

Paul Walker - Damien Collier

David Belle - Lino Dupree

RZA - Tremaine Alexander

Catalina Denis - Lola

Robert Maillet - Yeti

Carlo Rota - Yunan George

Kwasi Songui - Koca Cecil

Bruce Ramsay - Başkan

Ayisha Issa - Rayzah

Richard Zeman - Reno

Gouchy Boy - K2