Yarından Sonra ne zaman çekildi? Yarından Sonra konusu ne, oyuncuları kim?

Yarından Sonra filmi konusu ve oyuncuları televizyon izleyicileri tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Ian Holm gibi isimlerin yer aldığı film bu akşam Kanal D ekranlarında, Sadakatsiz dizisinin yerine yayınlanacak. Peki, Yarından Sonra konusu ne, oyuncuları kim? Yarından Sonra ne zaman çekildi?

Hollywood yapımı sinema filmi olan Yarından Sonra bu akşam televizyon izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Kanal D yayın akışında yer verilen film ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Yarından Sonra konusu ne, oyuncuları kim? Yarından Sonra ne zaman çekildi?

YARINDAN SONRA KONUSU NE?

İklim bilimci Jack Hall, kutuplarda araştırma yaparken, buz katmanın kırıldığına şahit olur. Hall, bu olayın küresel ısınmanın bir sonucu olduğunu düşünmektedir. Dünya, bir buzul çağına girmektedir.

New York sular altında kalmış ve birkaç saat içerisinde ani ısı düşüklüğü meydana gelecektir. Bunun farkında olan Jack Hall, oğlunu kurtarmak için yollara düşer. Filmde görsel-efektlerle hazırlanmış olan New York'un su altında kalması, Jack'in Özgürlük Heykeli'nin yanından yürümesi, kraliyet ailesini kurtarmaya giden helikopterlerin yakıtlarının aniden donması gibi sahneler izleyenleri oldukça etkilemiştir.

Sadakatsiz bu akşam yok mu? Sadakatsiz yeni bölüm neden yok?

YARINDAN SONRA OYUNCULARI

Yarından Sonra filmi oyuncuları arasında Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Sela Ward, Ian Holm, Jay O. Sanders ve Kenneth Welsh yer alıyor.

YARINDAN SONRA NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Roland Emmerinch'in yönetmenliği, yapımcılığını yapmasının yanında senaryosunu da üstlendiği Yarından Sonra 2004'te çekildi.