Yargı'da hayalleri tuzla buz edecek karar! Son düzlüğe girildi bitiyor

Kanal D'nin son döneme yayına aldığı popüler yapımlardan birisi olmayı başaran Yargı dizisiyle ilgili izleyicileri üzecek bir karar alındı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı fenomen dizinin sezon finali tarihi belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken senaryosuyla adından söz ettiren Yargı dizisi 34. bölümde sezon finali yaparak yaz tatiline girecek. Dizinin bu hafta olarak 32. bölümü ekranlarda olacak. Bu bilgilere göre dizi 29 Mayıs Pazar günü sezon finali yapacak.

Yargı sevenlerin hayalleri tuzla buz edecek karar! Son düzlüğe girildi bitiyor. Pazar akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisini ağırlayan Yargı dizisinde seyircilerini üzecek bir haber geldi. Her bölümü soluksuz bir şekilde izlenen dizinin sezon finali tarihi netlik kazandı. Alınan son bilgilere göre bu hafta pazar günü 32. bölümü yayınlanacak olan dizi 34. bölümünde üç aylık tatile girecek.

TARİH BELLİ OLDU

Yargı dizisiyle ilgili izleyicileri üzecek bir karar alındı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı fenomen dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

İKİ HAFTA SONRA TATİLE GİRİYOR

Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken senaryosuyla adından söz ettiren Yargı dizisi 34. bölümde sezon finali yaparak yaz tatiline girecek.

BU AY SON

Dizinin bu hafta olarak 32. bölümü ekranlarda olacak. Bu bilgilere göre dizi 29 Mayıs Pazar günü sezon finali yapacak.

Yıllar sonra yine! Aşk-ı Memnu'da hasret rüzgarları estirecek buluşma gerçekleşti

Teşkilat dizisinde deprem! Sevenleri çılgına döndü! Sağlam hasımdı gidişi olay çıkaracak