Yargı dizisi ne zaman başlıyor? Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in yer aldığı, Sema Ergenekon'un kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Büyük ilgi gören tanıtımın ardından Yargı dizisi ne zaman başlayacak? Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı, Ali Bilgin'in yönetmenliğini üstlendiği, Sema Ergenekon'un ise senaryosunu yazdığı Yargı yeni sezonda Kanal D izleyicisinin karşısına çıkacak. Yargı dizisi ne zaman başlayacak? Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte yeni dizi Yargı hakkında tüm merak edilenler...

YARGI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni sezon dizisi Yargı yakında izleyicisinin karşısına çıkacak.


YARGI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yargı dizisi bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesini ekrana getirecek.

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yanı sıra "Yargı"nın zengin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.