Yargı nerede çekiliyor? Yargı dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Yargı dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dün akşam ilk bölümü ile Kanal D'de yayınlanan dizi yakından takip edilmeye başlandı. Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin ana teması aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla izleyiciye sunmayı amaçlıyor. Peki, Yargı nerede çekiliyor? Yargı dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Yargı dizisi konusu ve oyuncuları yakından takip ediliyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizi pazar akşamları Kanal D'de ekrana gelecek. Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Sema Ergenekon üstleniyor. Peki, Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yargı nerede çekiliyor?

YARGI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Tanıtımlarıyla heyecan verici bir hikayenin sinyallerinin verildiği dizide Kaan Urgancıoğlu kurallara sonuna kadar bağlı ve doğrulardan şaşmayan bir Savcı olan Ilgaz'a hayat verecek. Ailesine bağlılığı, soğukkanlılığı ve dürüstlüğüyle dikkat çeken Ilgaz, hayatta bağlı olduğu değerleri sorgulatacak bir olayla karşı karşıya kalacak. Bu sebeple Ceylin'le yollarının kesişmesi, ikiliyi dönülmez bir sürece sokacak.

Yargı 1. bölüm full izle! Kanal D Yargı son bölüm tek parça izle, kesintisiz!

Pınar Deniz ise kural tanımaz ve inandıkları uğruna sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval Avukat Ceylin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin'in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Son dönemde adlarından sıkça söz ettiren yetenekli oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yanı sıra "Yargı"nın zengin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

YARGI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yargı dizisiniin nerede çekildiğine dair detaylı bir bilgi bulunmuyor. Konuya dair bir açıklama gelince haberimize ekleyeceğiz.