Yargı 5. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Yargı 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayına girdi!

Yargı 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz'ın kesişen yolları, artık bambaşka ve daha keskin bir dönemece girmek üzeredir. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Yargı dizisi 5. yeni bölüm fragman görüntüleri ve özet detayları haberimizde.

Yargı dizisi 5. yeni bölüm fragman görüntüleri ile gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Yargı 5. bölümde Ceylin de Ilgaz da İnci'nin katilini bulmak için çabalarken, ailelerinden ve sevdiklerinden sınanırlar. Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen Yargı dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı.

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, çok konuşulan dizisi "Yargı" yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Yargı yeni bölümleri ile her Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de...

YARGI 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Suzan Güverte

Yönetmen: Ali Bilgin

2. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları

Senaryo: Sema Ergenekon

Müzik: Toygar Işıklı

YARGI 5. BÖLÜM FRAGMANI


YARGI 5. BÖLÜM ÖZETİ, DİZİDE NELER OLUYOR?

Ceylin ve Ilgaz'ın kesişen yolları, artık bambaşka ve daha keskin bir dönemece girmek üzeredir. İnci'nin katilini ararken girdikleri macera, karşılarına çıkan zorlukları birlikte aşmaları sayesinde onları gerçeğe ulaştıracaktır. Ancak bu gerçek başta ikisi olmak üzere her iki aile için de çok daha büyük bir zelzele yaratacaktır.

Hayat yolculuğunda bazı düğümlerin çözülmesi imkansız gibi görünür. Ortaya çıkan her ipucu bizi gerçeğe adım adım yaklaştırır; ilmekleri tek tek açarız. Ancak çözdüğümüz düğümler her zaman mutluluk getirmez, sonunda büyük bir acının içinden geçmek zorunda kalırız.

Acı başka düğümleri getirir; onlar da daha zorlu yollara sokar bizi. Anlarız ki; hayatın kaderimize attığı ilmekler hiç bitmeyecektir...

Ceylin de Ilgaz da İnci'nin katilini bulmak için çabalarken, ailelerinden ve sevdiklerinden sınanırlar. Ceylin ailesini, Ilgaz ise kardeşi Çınar'ı geri dönüşü olmayacak bir biçimde kaybetmek üzeredir. Üstelik Pars da onların önüne bambaşka engeller koymaya kararlıdır.

Ceylin ve Ilgaz'ın kesişen yolları, artık bambaşka ve daha keskin bir dönemece girmek üzeredir. İnci'nin katilini ararken girdikleri macera, karşılarına çıkan zorlukları birlikte aşmaları sayesinde onları gerçeğe ulaştıracaktır. Ancak bu gerçek başta ikisi olmak üzere her iki aile için de çok daha büyük bir zelzele yaratacaktır.

YARGI DİZİ KONUSU NEDİR?

Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz'ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz'ın, Ceylin'in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü dinlenen bir savcıdır.

Ilgaz kardeşi Çınar'ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet vakasıyla karşılaşınca; ilk defa kendi kurallarını yıkar. Ceylin'den kardeşini savunmasını ister. Bu noktadan sonra işler ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yola girer. Ilgaz ve Ceylin; Çınar'ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde ulacaklardır.

Ceylin: Pınar Deniz

Ilgaz: Kaan Urgancıoğlu

Metin: Hüseyin Avni Danyal

Eren: Uğur Arslan

İnci: Ece Yüksel

Engin: Onur Durmaz

Yekta: Uğur Polat

Pars: Mehmet Yılmaz Ak

Çınar: Arda Anarat

Defne: Beren Nur Karadiş

Gül: Zeyno Eracar

Parla: Zeynep Atılgan

Aylin: Pınar Çağlar Gençtürk

Zafer: Ali Seçkiner Alıcı

Makbule: Özlem Çakar

Osman: Onur Özaydın

Neva: Başak Gümülcinelioğlu