Yargı son bölüm kesintisiz, full izle! Yargı 45. bölüm izle!

Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği, dizi Yargı pazar akşamları evlerinize konuk oluyor. Büyük bir izleyici kitlesi bulunan yapımda her hafta izleyiciler ekran başına kilitleniyor. Yargı 45. bölümde bu akşam Ceylin için soruların yanıtını alma vakti gelmiştir. Diğer yandan Ilgaz ile Ceylin'in yolları bir kez daha kesişmek üzeredir. İşte Yargı 45. bölüm izleme bilgileri...

Yargı 45. bölümünü kaçırmadan izlemek isteyenler konu hakkında araştırmalara başladı. Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi pazar akşamlarının gözdeleri arasında oluyor. Yargı 45. bölümde İşinde ve ilişkide dengeyi zar zor kuran başsavcı Pars'ın itibarı basına düşen "adliyede yasak aşk" haberi ile sarsılmak üzeredir. Sizler için hazırladığımız Yargı 45. bölüm izleme ekranına dair detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YARGI 45. BÖLÜM İZLE!

YARGI 45. BÖLÜM ÖZETİ

İpin ucunu çeken Ceylin için sorularına cevap alma zamanıdır. Ancak tüm bu cevaplar Serdar vakasıyla uğraşan Ilgaz'ı da ilgilendirmektedir. Ailesi ve adalet arasında kalan Ceylin'i zor bir viraj beklemektedir.

İşinde ve ilişkide dengeyi zar zor kuran başsavcı Pars'ın itibarı basına düşen "adliyede yasak aşk" haberi ile sarsılmak üzeredir, bunun için bir çözüm yolu bulmak üzeredir. Diğer taraftan da Arda olayı ile gerilen Derya-Ceylin ilişkisini dengede tutmak zorundadır.

Geçmişinden gelen bir sır, yeni ofisinde eski güzel günlerini yakalamanın hayalindeki Yekta'yı alt üst edecektir. Davanın farklı taraflarından aynı sonuca hızla yürüyen Ilgaz ile Ceylin'in yolları bir kez daha kesişmek üzeredir. Her edindikleri bilgi sırtlarında büyük bir kambura dönüşecektir.