Yanlış kararın bedeli ağır oldu! Sol Yanım göz göre göre finale gitti!

Star TV'nin gençlik dizisi Sol Yanım finale gidiyor. Perşembe akşamları kemik bir izleyici kitlesi oluşturabilen dizi, Star TV'nin kararı ile Çarşamba gününe çekilmişti. Dizi için verilen bu yanlış kararın bedeli ağır oldu. Sol Yanım, Perşembe günleri elde ettiği kemik izleyiciyi de kaybetti. Reytingleri 1-2 arasında gelen dizinin fişi çekildi. İlerleyen haftalarda Sol Yanım dizisi, 13. bölümü ile son kez ekranlara gelecek.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel gibi son dönemin öne çıkan genç isimlerinin başrolünde yer aldığı Sol Yanım dizisi için beklenen karar verildi. Star TV'nin gün değişikliğinin ardından son 3 bölümü çarşamba akşamları yayınlanan dizi reyting rekabetlerine fena halde yenilmişti. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi güçlü rakiplerin olduğu bir güne atılan Sol Yanım, rakiplerine yenildi.

Son dönemin popüler oyuncuları ve temposu yüksek senaryosu ile başlayan Sol Yanım dizisi için veda vakti geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş, şimdiye kadar 11 bölümü yayınlanan Sol Yanım dizisinin 13. Bölümde veda edeceğini duyurdu. Başarılı oyuncu Özge Yağız, Yemin dizisinden ayrılmıştı. Birkaç ay sonra Sol Yanım dizi kadrosuna dahil olan oyuncunun iki dizideki kariyeri de bitmiş oldu.

Sol Yanım ekrana veda ediyor ama birçok izleyici bu durumun sorumlusu olarak Star TV'yi görüyor.

Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız'ı Sol Yanım'da fena harcadılar! Hayranları tepkili

Sol yanım dizisi ekranlara veda ediyor! Final tarihi belli oldu