Yanardağ kebabı nasıl yapılır?

Yanardağ kebabı Gelinim Mutfakta'nın 13 Mart Cuma günü seçilen yemeği Yanardağ kebabı nasıl yapılır? Kanal D ekranlarında yayınlana yarışma programı Gelinim Mutfakta'da her gün gelinler yemek yapıyor.

 Kanal D ekranların en sevilen yarışma programı Fatih Ürek’in sunumuyla izleyici ile buluşuyor.  Her hafta en yüksek puanı alan gelin o haftanın birincisi oluyor ve beş bileziği kazanıyor. 

YANARDAĞ KEBABI NASIL YAPILIR?

Önce etleri ince ince kesip sıvı yağ da kavuralım. (buzluktan çıkınca daha kolay doğranıyor). Domateslerin kabuğunu soyup 1 yemek kaşığı sıvı yağ da kavuralım ve 1 yemek kaşığı salçayı ekleyelim. Patatesleri kibrit çöpünden biraz kalın olacak şekilde kesip kızartalım. Küp küp doğranmış pideyi tereyağına biraz kavuralım. Tabağın en altına ekmekleri daha sonra kızarmış patatesleri üzerine 2 kaşık yoğurdu ( sarımsaklı yoğurt daha lezzetli oluyor) sonra domatesli sosu ve en üste kavrulmuş etleri koyup servis edebilirsiniz.