Yamaç ve Efsun aşkı hikaye oldu! Senaristler izleyicinin istediğini vermedi…

Pazartesi akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur, yavaş yavaş finale yaklaşıyor. Mayıs ayında izleyicisine veda edecek dizinin, finale yaklaştıkça aksiyonu ve heyecanı artıyor. Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil gibi son dönemin öne çıkan isimlerinin başrolünde yer aldığı dizide önemli bir gelişme yaşandı. Efsun ve Yamaç'ın kavuşmasını bekleyen izleyici ters köşe oldu.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, bu akşam 4. sezonun 26. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin iki yeni, fragmanı birer gün arayla yayınlandı ve bu bölümde kritik olayların yaşanacağı ortaya çıkmış oldu. Yamaç hem aile içinde yaşananları hem de mahalledeki değişimin arkasında neler olduğunu öğrenecek. Amca'nın yeni oluşturduğu Çukur'u beğenmeyen Yamaç, tarafını seçecek.

Bir yandan Yamaç'ı kaybetmekten korkan diğer yandan doğru bildiklerine inanan Vartolu, Amca'nın verdiği görevle nefesleri kesen bir aksiyona girişecek. Yamaç ve Efsun karşılaşmasında neler olacağı merakla beklenirken, ikilinin yüzleşmesi duygu dolu anlar yaşatacak. Ancak bu karşılaşma seyircinin pek hoşuna gitmeyecek.

Efsun ve Yamaç aşkı beklendiği gibi mutlu sonla bitmeyecek gibi duruyor. İkilinin duygu dolu karşılaşması Efsun'un Yamaç'ın kafasında vazo kırması ile bitecek. Bu sahne izleyicileri hiç memnun etmedi. İkilinin yeniden aşk yaşaması bekleniyor.