Yalancılar ve Mumları uyarlama mı? Yalancılar ve Mumları hangi diziden uyarlama?

Yalancılar ve Mumları dizisi bu akşam başlıyor. Diziye dair detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar araştırmalarında Yalancılar ve Mumları uyarlama mı? Yalancılar ve Mumları hangi diziden uyarlama? gibi sorulara yanıt arıyor. Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar gibi isimlerin yer aldığı dizi hakkında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yalancılar ve Mumları dizisinin uyarlama olup olmadığı merak konusu oldu. Bu akşam yeni bölümü ile ilk kez izleyici karşısına çıkacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz yer alıyor. Peki, Yalancılar ve Mumları uyarlama mı? Yalancılar ve Mumları hangi diziden uyarlama?

YALANCILAR VE MUMLARI UYARLAMA MI?

Yalancılar ve Mumları, yurt dışında büyük beğeni toplayan BBC yapımı, "Mistresses" dizisinin uyarlaması olarak karşımıza çıkacak.

Mistresses (Yalancılar ve Mumları) Ecosse Television'ın ortak yapımcılığında BBC ve BBC Amerika için üretilmişti. Dizi, üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alıyor. Türkiye'nin en büyük içerik üreticilerinden biri olan Medyapım tarafından uyarlanan "Yalancılar ve Mumları" FOX Türkiye'de yayın macerasına başlıyor.

Türkiye; ABD, Rusya, Slovakya, Güney Kore ve Japonya'nın ardından Mistresses formatını lisanslayan altıncı ülke olacak. Mistresses'ın Türkiye uyarlaması, Türkiye'de ikinci sezonu onaylanan ve orijinali Mike Bartlett tarafından yazılmış ve Drama Republic tarafından üretilmiş Doctor Foster (Sadakatsiz) uyarlaması ile, yapımcılığını Sister'ın yaptığı Abi Morgan'ın yazdığı The Split (Evlilik Hakkında Her Şey) uyarlamasının ardından BBC Studios'un büyük başarı kazanmış formatları arasına katılıyor.

Yalancılar ve Mumları konusu nedir, oyuncuları kimler? Yalancılar ve Mumları nerede çekiliyor?