Yalancılar ve Mumları konusu nedir, oyuncuları kimler? Yalancılar ve Mumları nerede çekiliyor?

Yalancılar ve Mumları bu akşam FOX TV'de ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Pazar akşamı izleyiciyi ekran başına kilitleyecek olan dizi için nefesler tutuldu. BBC yapımı, “Mistresses” dizisinin uyarlaması olan Yalancılar ve Mumları konusu nedir, oyuncuları kimler? Yalancılar ve Mumları nerede çekiliyor?

Yalancılar ve Mumları dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Merve Girgin'i yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Nermin Yıldırım tarafından uyarlandı. FOX TV'nin yeni dizisi yurt dışında büyük ilgi göre BBC yapımı, "Mistresses" dizisinden uyarlanıyor. Peki, Yalancılar ve Mumları konusu nedir, oyuncuları kimler? Yalancılar ve Mumları nerede çekiliyor?

YALANCILAR VE MUMLARI KONUSU NEDİR?

Dizide; Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiş ve bu kaybı halen kabullenememiştir. Gelen cevapsız aramalar kocasının hayatta olduğunu düşünmesine sebep oluyordur. Elif'e en yakın arkadaşları Ceyda (Elçin Sangu), Meliha (Şafak Pekdemir) ve Şebnem (Burcu Gölgedar) destek olurlar. Ceyda birine bağlanmaktan hoşlanmayan, özgürce yaşamayı yeğleyen bir kadındır. Meliha başarılı bir psikiyatristtir. Beyaz yakalı Şebnem'in ise kocasıyla sorunları vardır. Bu dört kadının hayatlarındaki gerçekler ise sandıklarından bambaşkadır...

YALANCILAR VE MUMLARI OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin yapımını MEDYAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin'in oturduğu dizinin senaryosunu Nermin Yıldırım uyarlıyor.

Heyecanla beklenen dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz'ın yer alacağı belli olmuştu.

YALANCILAR VE MUMLARI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yalancılar ve Mumları dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor.