Yalancı Sevgilim filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Yalancı Sevgilim filmi saat kaçta, hangi kanalda?

Yalancı Sevgilim filmi TV'de ilk kez yılbaşı akşamı Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Başrollerini Gökhan Keser, Arbil Tabur ve Salih Güney'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Günay Günaydın oturuyor. Televizyonda ilk kez yayınlanacak Yalancı Sevgilim filmi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte Yalancı Sevgilim filmi konusu ve oyuncuları ile ilgili tüm detaylar...

Fox Tv ekranlarında 31 Aralık Cuma akşamı yayınlanan Yalancı Sevgilim filmi oyuncuları ve konusu ile ekran başındakilerin ilgisini çekmeyi başardı. Yılbaşı akşamı televizyon karşısına geçen ve izleyecek bir şeyler arayanlar için iyi bir alternatif olan Yalancı Sevgilim filmi unutulmaya başlayan bir oyuncunun sahte evlilik üzerinden şöhretini geri kazanmaya çalışmasını anlatıyor.

YALANCI SEVGİLİM FİLMİ HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Yalancı Sevgilim filimi 31 Aralık Cuma akşamı televizyonda ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Film Fox Tv ekranlarında saat 20:00'de başlayacak.

YALANCI SEVGİLİM FİLMİ KONUSU NEDİR?

Sami Akyanak (Salih Güney) yetmişleri devirmiş eski bir Yeşilçam oyuncusudur. Uzun süredir kendisine iş teklifleri gelmemesinden dolayı unutulduğunu düşünmeye başlar ve içine kapanarak, adeta kendisini eve hapseder. Bu durum karşısında mahallemizin cici kızı Belgin (Arbil Tabur) bir gün Sami beyin kapısını çalar ve evleneceği haberini verir fakat damat tarafına varlıklı bir ailenin kızı olduğu yalanını söylediğini, kimsesi olmadığından dolayı istemeye geldiklerinde varlıklı dedesini onun oynamasını rica eder. Önceleri Sami bey, bu teklife şiddetle karşı çıkar ama kızı gibi sevdiği Belgin'in ısrarlarına daha fazla dayanamaz.

Artık Belgin'in oyunu başlamıştır. Sıra Sami beyin tanımadığı bir damat adayı ve bir köşk bulmaya gelmiştir.

Mahalledeki antikacıya dedesinin köstekli saatini tamire getiren Ferit de (Gökhan Keser) bu oyuna dahil olur. Belgin ve Ferit rollerine çalışırken aralarında ki yakınlaşma zamanla aşka dönüşür. Belgin, Ferit'in gerçekten zengin olduğunu öğrenmesiyle birlikte çiftimizin arasında başlayan soğukluk Sami beyin ve mahallelinin hazırladığı yeni bir oyunla düzeltilmeye çalışılır.

YALANCI SEVGİLİM FİLMİ OYUNCULARI

Yalancı Sevgilim filmi oyuncuları arasında Gökhan Keser, Salih Güney, Metin Yıldırım, Aysun Güven ve Belma Mamati gibi isimler yer alıyor.