Salih Bademci kaç yaşında, nereli, evli mi? Yalancı dizisi Mehmet kimdir?

Yalancı dizisi Mehmet rolünü Salih Bademci canlandıracak. Show Tv'nin yeni dizisine yoğun ilgi sürüyor. Çevresi tarafından son derece sevilen Mehmet Emir Gürsoy karakteri izleyicinin ilgisini çektir. Peki, Yalancı dizisi Mehmet kimdir? Salih Bademci kaç yaşında, nereli, evli mi? Haberimizin içerisinden konuya dair detaylara ulaşabilirsiniz

Salih Bademci, Yalancı dizisinde Mehmet karakterine hayat veriyor. Bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri merak konusu oldu. Kadınlara karşı nazik ve centilmen, çocuğuyla yakından ilgilenen disiplinli ama şefkatli biri rolü canlandıracak olan Yalancı dizisi Mehmet kimdir? Salih Bademci kaç yaşında, nereli, evli mi?

YALANCI DİZİSİ MEHMET KİMDİR?

Doruk'un babası. Kalp ve damar cerrahı. Yasemin'le aynı hastanede çalışıyor. Bekar bir baba. Kadınlara karşı nazik ve centilmen, çocuğuyla yakından ilgilenen disiplinli ama şefkatli biri. Takıntı derecesinde düzenli. Çevresi tarafından son derece sevilen sayılan biriyken bugüne dek kurduğu bütün dengeler bir gecede değişecek.

SALİH BADEMCİ KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan Salih Bademci, kamera önü oyunculuk kariyerine Serdar Akar'ın Barda filmiyle başladı.

Bugün bile televizyonun sevilen işleri arasında gösterilen Elveda Rumeli dizisiyle ekran macerasına adım atan Bademci, oynadığı dönemde büyük ses getiren ve hafızalara yer eden Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Ulan İstanbul, Kiralık Aşk ve İstanbullu Gelin'de sergilediği oyunculukla övgü dolu yorumlar aldı.

Aralıksız sürdürdüğü dizi çalışmalarının yanı sıra tiyatro sahnesinde ürettiği işlerle de adından söz ettiren Salih Bademci, 2006 yılında bir grup arkadaşıyla kurduğu Siyah, Beyaz ve Renkli Tiyatro Topluluğu'yla ses getiren tiyatro oyunlarına imza attı. Son olarak İlk ve Son dizisindeki performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Salih Bademci kendisi gibi oyuncu olan eşi İmer Özgün ile evlidir.

Yalancı dizisi Deniz kim? Burçin Terzioğlu kaç yaşında, nereli, sevgili var mı?

Yalancı 1. bölüm full izle, tek parça! Show Tv Yalancı son bölüm kesintisiz izle!