Show Tv Yalancı son bölüm kesintisiz izle! Yalancı 6. bölüm izle tek parça!

Show TV'de yayınlanan Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı, İngiliz dizisi Liar'dan uyarlanan Yalancı'nın yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde; Deniz Mehmet Emir'in bütün hamlelerini önceden öğrenmesiyle kendisini takip ettirdiğini düşünmeye başlar. Yoksa Mehmet Emir'e önceden bu planları anlatan birileri mi vardır?

Show TV'nin Süreç Film imzalı dizisi Yalancı dün akşam 6. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer'in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Dizinin yeni bölümünde; Deniz, Mehmet Emir'in gizli dünyasını çözmeye çalıştıkça, kendi hayatının da adım adım parçalanmasına engel olamayacaktır...

YALANCI 6. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

YALANCI'NIN 6. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Deniz, Mehmet Emir'in gizli dünyasını çözmeye çalıştıkça, kendi hayatının da adım adım parçalanmasına engel olamayacaktır.

Deniz Mehmet Emir'in bütün hamlelerini önceden öğrenmesiyle kendisini takip ettirdiğini düşünmeye başlar. Yoksa Mehmet Emir'e önceden bu planları anlatan birileri mi vardır? Deniz Mehmet Emir'in verdiği ipuçları ile etrafındaki yalancıları öğrenecek midir?

YALANCI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz'in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Evet! Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi herkesten yüzünü gizlemektedir.

YALANCI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yalancı dizisi oyuncuları arasında Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ gibi isimler yer alıyor. Mehmet Emir karakterine Salih Bademci, Deniz karakterine ise Burçin Terzioğlu hayat veriyor.

YALANCI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yalancı dizisinin çekimleri İstanbul'un Beykoz ilçesinde çekiliyor. Çekimler Beykoz'un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor.