Show Tv Yalancı son bölüm kesintisiz izle! Yalancı 1. bölüm full izle, tek parça!

Yalancı 1. bölümü izlemek isteyenler araştırmalarında konuya yer veriyor. Bu akşam yeni bölümü ile ilk kez Show Tv'de ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Dizinin yeni bölümünü kaçırmak istemeyenler ise Yalancı 1. bölüm izleme linkine dair detayları merak ediyor.

Yalancı 1. bölümü bu akşam Show Tv'de ekrana gelecek. Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Deniz öğretmen ve cerrah Mehmet Emir keyifli görünen bir akşam yemeği yiyorlar. Fakat her ikisi de sabah farklı bir duyguya ve farklı bir gerçeğe uyanıyor. Yönetmenliğini Hülya Gezer'in yaptığı, Yalancı 1. bölümüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

YALANCI 1. BÖLÜM FULL İZLE!

YALANCI 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Deniz, Özel Saklışehir Lisesi'nde çalışan zeki ve yetenekli bir edebiyat öğretmenidir. Boşanmıştır, uzun süredir hayatına kimseyi sokmamıştır.

Kız kardeşiyle aynı hastanede görev yapan ve öğrencilerinden birinin de babası olan ünlü cerrah Mehmet Emir ile akşam yemeğine çıkar. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahına ikisi de farklı duygularla uyanır.

Yalancı dizisi Deniz kim? Burçin Terzioğlu kaç yaşında, nereli, sevgili var mı?

Mehmet Emir karısı öldüğünden beri ilk defa birine bir şeyler hissetmektedir, mutludur. Deniz ise Mehmet Emir'in ona tecavüz ettiğini iddia etmektedir.

Her iki taraf da yaşadıklarından son derece emindir. Ama birinin yalan söylediği ortadadır. Peki bu hikayedeki yalancı kimdir? Deniz mi yoksa Mehmet Emir mi?