Kuruluş Osman'ın yıldızı başrol olarak dönüyor! Vedası ciğerleri dağlamıştı!

Ocak ayında Kuruluş Osman'a veda eden ünlü oyuncu Burak Çelik'in yeni adresi belli oldu. Dizide Göktuğ karakteriyle çok konuşulan ünlü oyuncu Burak Çelik, Cemre Baysel ile ekranlara geri dönüyor. Yaz dizisi olarak ekranlarda yerini alacak olan Senden Daha Güzel için geri sayım başladı. Dizi ilk olarak kadrosuna güzel oyuncu Cemre Baysel'i katmıştı. Ünlü oyuncunun partneri ise Kuruluş Osman dizisinin Göktuğ'u oldu. Yaz aylarının gelmesiyle iki oyuncunun hayranları da Senden Daha Güzel dizisinin başlayacağı tarihi bekliyor.

Vedası ciğerleri dağlamıştı! Kuruluş Osman'ın yıldızı başrol olarak dönüyor! Bu kez başka olacak. Cemre Baysel ve Burak Çelik başrolü kaptı! Başlarına talih kuşu konuyor. Üç sezon boyunca Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Göktuğ karakteriyle büyük beğeni toplayan Burak Çelik'in yeni dizisi belli oldu. Bir süre önce Senden Daha Güzel dizisi için Cemre Baysel ile anlaşan Gold Film, ünlü oyuncudan sonra kadrosuna Kuruluş Osman'a veda eden Burak Çelik'i kattı.

YAZ DİZİSİYLE DÖNÜYOR

Senden Daha Güzel dizisi için Cemre Baysel ile anlaşan Gold Film, ünlü oyuncudan sonra kadrosuna Kuruluş Osman'a veda eden Burak Çelik'i kattı.

BURAK ÇELİK KİMDİR?

Burak Çelik 21 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2013 Best Model of Turkey ve aynı yıl katıldığı Best Model of The World birincisi. 42 ülkeden 56 modelin katıldığı Best Model of The World yarışmasında "En İyi Erkek Model" seçildi.

Çelik, Karagül dizisinde canlandırdığı Serdar karakteriyle oyunculuğa adım attı. Dizide 100 bölüm rol aldı.

Ardından Hayat Sevince Güzel adlı dizinin başrollerinde yer alan Çelik, Barış karakterini canlandırdı.

Söz dizisinde Selim karakterini canlandırdı. 2019 yılında Sevgili Geçmiş'te Mahir karakterini oynadı. 2020 yılında Kuruluş Osman dizisine Kongar karakteri ile dahil oldu ve 2022 yılında diziden ayrıldı.

Yeni EDHO olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam geliyor! Hayranları deliye dönecek!

Kara haber tez duyulur! Kuruluş Osman'da seyirciyi can evinden vuracak ayrılık! Başrol oyuncusu gidiyor