Uzak Şehrin Masalı'nın Affan'ı Timur Acar kim, kaç yaşında, aslen nereli? Uzak Şehrin Masalı Affan Demirkan kimdir?

Uzak Şehrin Masalı dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yapımını 25 Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu, senaryosunu ise Can Sinan'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi dikkat çekiyor. Uzak Şehrin Masalı Affan Demirkan kimdir? Uzak Şehrin Masalı'nın Affan'ı Timur Acar kim, kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Fox Tv'nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı bu akşam yayın hayatına merhaba diyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken Uzak Şehrin Masalı dizisinde Affan Demirkan karakterini Timur Acar canlandırıyor. Uzak Şehrin Masalı Affan Demirkan kimdir? Uzak Şehrin Masalı'nın Affan'ı Timur Acar kim, kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

AFFAN DEMİRKAN KİMDİR?

Affan, Kars'ın en zengin ailelerinden Demirkanların tek oğluydu. Yüreği babasının açtığı yaralarla doluydu. Sevgisiz, boyunduruk altında, ezilerek geçirmişti bütün çocukluğunu. Kumar ve kadınlarda aradı ruhunun kurtuluşunu. Hayatı bitme noktasına gelmişken Umay'a âşık oldu. Melik doğana kadar her şey yolundaydı. Ama özbeöz oğlunun Williams sendromlu olması Affan için onulmaz bir utanç kaynağıydı. Affan da yeniden alkole ve kadınlara düştü. Karısına zulmetmeye başladı. Ta ki Umay konağı terk edip gidene kadar. Onsuz yaşayamayacağını hemen anladı Affan. Karısını geri döndürmek için her yola başvuracaktı. Ama karşısında Kürşat vardı artık.

Uzak Şehrin Masalı 1. bölüm izle tek parça! Fox Tv Uzak Şehrin Masalı ilk bölüm kesintisiz full izle!

Uzak Şehrin Masalı dizisinde Affan Demirkan karakterini Timur Acar canlandırıyor.

TİMUR ACAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Timur Acar 22 Aralık 1979 yılında doğdu. Gürcü asıllı Timur Acar'ın çocukluğu Almanya'da geçti. 17 Ağustos 1999 depremi sonrası ailesi ile beraber Sakarya'nın Karasu ilçesine yerleşti. Ailesinin kökeni aslen Batum'a dayanmaktadır. 9 Eylül Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi aldı. 1999'dan beri tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve Moda Sahnesi'nin kurucuları arasında yer aldı. Tiyatro dışında müzikle de ilgilenmektedir. Doğa İçin Çal projesi kapsamında "Uzun İnce Bir Yoldayım" şarkısına eşlik etmiştir.

Timur Acar birçok farklı televizyon projesinde yer alsa da Avrupa Yakası'nda canlandırdığı İzzet karakteri ile hayran kitlesi oluşmaya başlamıştır. Oyuncunun ilk projesi ise 2006'da Oyun Atölyesi'nde Shakespeare'in Hırçın Kız oyunudur. Oyunculuk kariyerine ara vermeden her yıl bir film ya da dizi projesinde yer alan Timur Acar Söz dizisinde Derman karakterini canlandırmıştır. Genelde komedi yapımlarında yer alan Acar, Söz dizisi ile kötü karakter performansını göstermiştir.

İlk evliliğini 2007 yılında evlilik yapan Acar 2009 yılında boşanmıştır. 2016 yılında Kertenkele dizisinde rol arkadaşı olan Eda Özerkan'la 2016 yılında dünya evine girdi. Çiftin Eliz isminde bir kız çocukları var.

Uzak Şehrin Masalı nerede çekildi? Uzak Şehrin Masalı konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Uzak Şehrin Masalı Kürşat Eroğlu kimdir? Uzak Şehrin Masalı'nın Kürşat'ı Barış Kılıç kaç yaşında, aslen nereli?

Uzak Şehrin Masalı Sonay Karaarslan kimdir? Uzak Şehrin Masalı'nın Sonay'ı Begüm Birgören kim, kaç yaşında, aslen nereli?

Uzak Şehrin Masalı Umay Demirkan kimdir? Uzak Şehrin Masalı'nın Umay'ı Aslıhan Güner kim, kaç yaşında, evli mi?