Üç Kuruş neden yok, yeni bölümü ne zaman? Üç Kuruş 10. yeni bölüm hangi gün yayınlanacak?

Show Tv'nin fenomen dizisi Üç Kuruş bu haftada ekrana gelmiyor. Dizinin takipçileri ise konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istediği için Üç Kuruş neden yok, ne zaman? Üç Kuruş 10. yeni bölüm hangi gün yayınlanacak? sorularına yanıt arıyor.

Üç Kuruş neden yok, ne zaman? Üç Kuruş 10. yeni bölüm hangi gün yayınlanacak? gibi sorular araştırılıyor. Başrollerinde Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı dizi her pazartesi Show Tv'de yayınlanıyor. Dizi geçen haftada ekrana gelmemişti. İşte konuya dair merak edilenler...

ÜÇ KURUŞ NEDEN YOK, NE ZAMAN?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi oyuncuları 10 Ocak günü yayımlanacak bölüm için sete çıkacakken sette görülen korona vakaları nedeniyle dizi sete çıkamadı. Uraz Kagılaroğlu'nun kovid-19 testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Üç Kuruş dizisinin 10 Ocak günü koronavirüs nedeniyle ekrana gelemeyeceği belirtildi.

Dizinin 17 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek.

10 Ocak Yasak Elma bu hafta var mı, yok mu? Yasak Elma neden yok, yeni bölüm ne zaman?

ÜÇ KURUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kartal'la birlikte Leyla'nın peşine düşen Efe, bu süreçte çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Leyla'yı kurtarmak için sınırlarını sonuna kadar zorlayan Efe'nin duygusal tepkileri Kartal'ın da gözünden kaçmaz.

Leyla'nın ortadan kaybolmasıyla büyük bir sarsıntı geçiren Kartal'a bir darbe de Nezih'ten geliyor. Kartal Nezih'ten alacağı intikamı planlarken Bahar'ın hamlesi herkesi şaşırtacak.