TV'de ilk kez yayınlanıyor! Belalı Tanık 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

9 Ocak Pazartesi günü televizyonda ilk kez yayınlanan Belalı Tanık 2 filmi oyuncuları ve konusu izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Başrollerinde Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek'in yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Patrick Hughes oturuyor. 2021 yılında vizyona giren film 2017 yılında yayınlanan Belalı Tanık filminin devamı niteliğinde.

Belalı Tanık 2 (Hitman's Wife's Bodyguard) filmi 9 Ocak Pazartesi akşamı televizyonda ilk kez izleyiciyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Patrick Hughesun oturduğu filmin başrollerinde Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek yer alıyor. Peki, Belalı Tanık 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

BELALI TANIK 2 FİLMİ KONUSU

2017 yapımı Belalı Tanık filminin devam halkası olan The Hitman's Wife's Bodyguard, Darius Kincaid'in eşine odaklanıyor. İlk film, bodyguard Michael Bryce ve onun koruması gereken tanığı Darius Kincaid'i temel alıyordu. Bryce'ın, ünlü tetikçi Kincaid'e Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde vereceği ifadesine kadar eşlik etmesi gerekirken, Kincaid'i ortadan kaldırmak isteyen suçluların peşlerine takılması ile bu hayli zorlu bir hal alıyordu.

Devam halkasında korunması gereken ise Salma Hayek'in canlandırdığı Sonia Kincaid. Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson bir kez daha başrolü üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ilk filmin yönetmenliğini üstlenen, "Cehennem Melekleri 3" ile tanınan Patrick Hughes oturuyor. Filminin senaryosunu ise Brandon ve Phillip Murphy birlikte kaleme alıyor.

BELALI TANIK 2 FİLMİ OYUNCULARI

Ryan Reynolds

Samuel L. Jackson

Salma Hayek

Frank Grillo

Richard E. Grant

Antonio Banderas

Morgan Freeman