TV 8 canlı yayın Survivor 2017 izle

TV 8 canlı yayın ile Survivor 2017 izle. Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine çıktı. Tarık Mengüç kendi isteğiyle ismi en çok yazılan kişi oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi İlhan Mansız ise kendi ricası üzerine Sedat karputu'yu (Çılgın Sedat) Adem'in karşısına aday olarak gösterdiğini söyledi. Böylece Ünlüler takımından Sabriye, Adem, Tarık ya da Çılgın Sedat'tan bir kişi bu akşam yayınlanacak konse sonucunda Survivor adasına veda edecek...

Survivor 2017 canlı yayın TV 8 ekranlarında yerini alıyor. Survivor 2017 yeni sezonuyla TV 8 ekranlarında macerasına başlıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının kıyasıya mücadelesi nefes kesecek. Survivor 2017 ünlüler gönüller kadrosunda kimler var? İşte, TV 8 canlı yayın izleme yolları. Survivor 2017 'kim elendi' sorusu yanıtını buldu. Acun Ilıcalı, merakla beklenen SMS sonuçlarını açıkladı. 

SURVIVOR 2017 SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR'DA BU HAFTA

SURVİVOR 2017'DE 4 ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine çıktı. Tarık Mengüç kendi isteğiyle ismi en çok yazılan kişi oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi İlhan Mansız ise kendi ricası üzerine Sedat karputu'yu (Çılgın Sedat) Adem'in karşısına aday olarak gösterdiğini söyledi. Böylece Ünlüler takımından Sabriye, Adem, Tarık ya da Çılgın Sedat'tan bir kişi bu akşam yayınlanacak konse sonucunda Survivor adasına veda edecek...

Erdi hesap sordu! "Hayırdır..."

Gönüllüler Takımı'nda 'Tencere yıkama' gerginliği yaşandı. Elif, dolaylı yoldan Erdi'nin tencere yıkaması gerektiğini söyleyince tansiyon bir anda yükseldi.

Ünlüler Adası'nda barış sinyali! "Kimse bizim düşmanımız değil"

İlhan ve Serhat, tuttukları balıkları Ünlüler Takımı yarışmacılarıyla paylaştı. Adem'e de balıklardan ikram eden ikilinin teklifini genç boksör geri çevirmedi.

Bulut: "Çıldıracağım! Açlıktan öleceğiz..."

Survivor 2017 yarışmacısı Bulut, takım arkadaşı Erdi'nin ada işleriyle hiç uğraşmadığını dile getirerek, "Çıldıracağım. Biz açlıktan öleceğiz. O yatıyor..." dedi.

Acun Ilıcalı'dan 'Sabriye' yorumu! "Ben bile..."

Ödül oyunu sırasında topu unutan Sabriye'yi uyarmaya çalışan Ünlüler'e, Acun Ilıcalı'dan eleştiri geldi.

Ilıcalı, "Hepiniz aynı anda bağırdığınız için Sabriye'nin sizi duyabilme şansı yoktu. Ben bile sizi duyamadım" yorumunda bulundu.