Tuba Büyüküstün kadroya dahil olmasına rağmen Sefirin Kızı beklentiyi karşılamıyor

Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerden ayrılmasının ardından diziye hızlı bir giriş yapan Tuba Büyüküstün'e rağmen, Sefirin Kızı beklentileri karşılamıyor. Star TV kanalında izleyicilerle buluşan dizinin reyting sonuçları beklenen seviyenin altında gelmeye devam ediyor. Dizinin 38. bölümü dün akşam ekrandaki yerini aldı. Diziye Mavi karakteri ile katılan Tuba Büyüküstün, güçlü bir performans ile hayranlarının karşısına çıktı.

Sefirin Kızı dişi 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanan bölümü ile yeni bir döneme geçti. Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılmasının ardından, Tuba Büyüküstün diziye dahil oldu. Sefirin Kızı dizisi Tuba Büyüküstün faktörü ile bambaşka bir hikayeye yöneldi. Mavi karakterinin güçlü performansı ile reyting beklentileri yüksekti ancak hem geçen hafta Büyüküstün’ün ilk göründüğü sahne olması hem de bu hafta Mavi karakterinin detaylarının ortaya dökülmesi yine de izleyicileri ekrana çekmeyi başaramadı.

Sefirin Kızı dizisi dün akşam yayınlanan rakip dizileri hiçbir kategoride geçemedi. Çukur, Yasak Elma, Maraşlı ve Uyanış Büyük Selçuklu dizileri de ekranda reyting mücadelesi içindeydi. Ancak bu yapımların hepsi de tüm kategorilerde 5-6 reytinglerin üzerine çıkan güçlü performanslar ortaya koydu.