TRT ‘Tabii'yi duyurdu! Netflix'e milli rakip

Netflix'e yeni bir rakip geliyor: ‘Tabii' TRT'nin yeni dijital platformu 7 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak. Yeni yapımların yer alacağı ‘Tabii'nin tanıtımına sanat dünyası akın etti.

TRT'nin uluslararası dijital platformu 'Tabii' tanıtımı Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapıldı. Etkinliğe Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı'nın yanı sıra sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. 7 Mayıs'ta açılacak olan 'Tabii'nin gecesine katılan Tamer Karadağlı, Tamer Yiğit ve Demir Karahan ile birlikte platforma 'Serhat' adlı dizi çektiklerini söyledi.

Karadağlı, "Çok heyecanlıyım. Serhat'ın yolculuğuna 7 yıl önce başladık, sonunda seyredeceğiz" dedi. Platformda 'Şebeke' adlı diziyle boy gösterecek olan Pelin Karahan ise '"Benim ayrı bir heyecanım var. 'Şebeke' dizisiyle ayrı bir bağ kurdum. Oynadığım karakter benim için ters bir köşe ve şaşırtıcı" dedi.

Oyuncu Burak Sergen de gecede proje kriterlerini açıkladı. "Her zaman dizilerimi çekerken senarist, yapımcı, cast ve yönetmene dikkat ediyorum" diyen Sergen, dizi sektörünü değerlendirirken şu ifadeleri kullandı: "Holly-wood'un kullandığı kameralarla çalışıyoruz. Aktör ve aktrislere gelirsek bizimkiler çok daha kabiliyetli uluslararası böyle platformlar bizi dışarıya daha fazla tanıtıyor. Oscar'ın ve Berlin'in ucundan tutabiliriz."