Tozkoparan İskender yeni sezon ne zaman başlayacak? Tozkoparan İskender yeni bölüm tarihi belli mi?

TRT1'in sevilen yapımları arasında yer alan Tozkoparan İskender'in yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Tozkoparan İskender yeni sezon ne zaman başlayacak? Tozkoparan İskender yeni bölümleri ne zaman? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor...

Tozkoparan İskender dizisinin yeni bölümleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tozkoparan İskender yeni sezon ne zaman başlayacak? Tozkoparan İskender yeni bölümleri ne zaman? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Dizide Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç gibi çocuk oyuncuların yanı sıra Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz ve Suna Selen gibi yetişkin isimler de yer alıyor...

TOZKOPARAN İSKENDER YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tozkoparan İskender 5 Haziran Cumartesi 26. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezon bölümlerinin Eylül ayında başlaması bekleniyor. Konu hakkında güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

TOZKOPARAN İSKENDER KONUSU NEDİR?

Çocuk yaşlarda rekorlar kıran bir süper kahraman olan İskender günümüze geliyor. Yol arkadaşları Salih, Fikri ve Giovanni de İskender'le birlikte gelmiştir. 1313 yaşında olan İskender sıra dışı yetenekleri olan biridir. İskender'in amacı yaşadığı döneme geri dönmektir. İskender kendi dönemine dönmezse tarihin akışı değişecektir.

Tozkoparanlar yok olup kötülerin kazanmasına izin vermek istemeyen İskender ve arkadaşları geri dönmek için bir yol aramaktadır. Bu arayış sırasında İskender olağanüstü güçlerini nasıl kontrol edeceğini de öğrenmek zorundadır. Güçlerini kontrol etme noktasında İskender'in en büyük yardımcıları Mavi Ay takımıdır.

TOZKOPARAN İSKENDER OYUNCULARI KİMLER?

Tozkoparan dizisinin çocuk oyuncuları Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu'dur.

Dizide genç oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, SMehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi isimler eşlik etmektedir.