Tozkoparan İskender sezon finali 26. bölümde neler olacak? Tozkoparan İskender 26. bölüm sezon finali fragmanı yayında!

Tozkoparan İskender önümüzdeki hafta ses getirecek sezon finali bölümüyle ekrana gelecek. Merakla beklenen Tozkoparan İskender 26. bölüm sezon finali fragmanı yayına girdi. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Tozkoparan İskender 26. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde. Peki Tozkoparan İskender dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Sezon finalinde izleyiciyi neler bekliyor?

Tozkoparan İskender sezon finali 26. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Tozkoparan İskender 26. bölümü ile yaz sezonuna ara verecek. Peki Tozkoparan İskender 26. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Dizi yeni sezon ne zaman başlayacak?

TOZKOPARAN İSKENDER 26. BÖLÜM FRAGMANI (SEZON FİNALİ)

Tozkoparan İskender 26. bölüm sezon finali yapacak. Yeni sezon ise ne zaman başlayacağı henüz belli değil.


TOZKOPARAN İSKENDER DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

İskender'in Rüya'yı kurtarmasıyla gerçekler ortaya çıkar ve Rüya, sonunda Tozkoparan İskender'in günümüze bir zaman yolculuğu sonrası geldiğine ikna olur. Üstelik Rüya, öğrendiği bu bilginin şokunu atlatamadan bir başka acı gerçekle daha yüzleşmek zorundadır. İskender, bu zamana ait değildir ve zaman makinesi hazır olur olmaz kendi zamanına geri dönecektir. Mavi Ay, İskender ile bir daha görüşmemek üzere yollarını ayıracaklarına inanamamaktadır ve okullar arası turnuvaya İskender olmadan katılmak zorunda kalacakları için de bir hayli üzgündür.

Kasırga takımı ise turnuvada TAYGU Koleji'ni Mavi Ay'ın temsil edecek olmasını kendilerine yediremez. Giovanni, zaman makinesiyle yolculuğun yakın olduğunu anlayınca kendi zamanına gitmeden önce Kasırga'ya son bir hile planı daha verir. Bu hileyle Mavi Ay'ın turnuvada rezil olması neredeyse kesin gibidir. Diğer yandan Rüya, İskender'in gitmemesi için elinden geleni yapmaya çalışırken, tarihte bir şeylerin değişmeye başladığını fark eder. İskender'in zihgirinden babasının çizdiği ağaç sembolünün silinmesinin ardından tarih kitapları da artık Tozkoparan İskender'i bir hain olarak anmaktadır.