Tozkoparan İskender 21. bölüm fragmanı yayında! 'Çakalların yaygarası, aslan yerden kalkana kadar sürermiş!'

Tozkoparan İskender 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Tozkoparan İskender dizisi 21. yeni bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Tozkoparan İskender yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Tozkoparan İskender 21. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Tozkoparan İskender 21. yeni bölümde beklenmedik olaylar yalşanacak. Yayına giren Tozkoparan İskender 21. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları...

TOZKOPARAN 21. BÖLÜM FRAGMANI


TOZKOPARAN DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Giovanni'nin Tayfun ile Duygu'nun anne babası ile alakalı dedikoduyu Mavi Ay'ın çıkardığını söylemesi Kasırga üyelerinin aklını oldukça karıştırmıştır. Mavi Ay sayesinde anne babaları ile aralarını düzelten Tayfun ve Duygu, Giovanni'nin lafına inanmak istemese de içlerine bir defa daha kurt düşmüştür. Bunun üzerine Kasırga, dedikoduyu çıkaran kişinin kim olduğunu tespit etmek amacıyla harekete geçer. Öte yandan Mavi Ay, sonunda Kasırga ile aralarını düzeltmiş olmaktan mutluluk duysa da Kasırga'ya güvenme konusunda tedbiri elden bırakmak istemez. Fakat Mavi Ay'ı asıl endişelendiren şey İskender'in başına gelenler olur. Ağır bir saksıyı kaldırmak isteyen İskender başarılı olamayınca panikler ve durumu arkadaşlarına anlatır. İskender'in süper güçlerinin kaybolduğunu gören Mavi Ay, neler olup bittiğini çözmek istemektedir. İskender'e güçlerini geri kazandırmak amacıyla çeşitli numaralar deneten Mavi Ay bu konuda başarılı olamaz. Görünüşe göre İskender'in artık süper güçleri yoktur. Mavi Ay ve Kasırga'nın okçuluk müsabakasının vakti geldiğinde hem Mavi Ay'ın hem de Kasırga'nın gözü, süper güçlerini kaybetmiş olan İskender'in yapacağı atışın üzerindedir.