Tövbeler Olsun son bölüm izle! Tövbeler Olsun 31. bölüm full izle!

Tövbeler Olsun dün akşam final yaptı. Pazar akşamı TRT 1'de yayınlanan dizi perşembe gününe çekilmişti. Dizinin başrollerinde Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can yer alıyor. Tövbeler Olsun 31. son bölümde kocaları barışana kadar eve dönmeyeceklerini söyleyen Latife ve Hülya'ya ulaşmaya çalışan inatçı ikili doğruca Dr. Şevki Bey'den yardım istemeye gider. Haberimizin içerisinden Tövbeler Olsun 31. son bölüm izleme linkine ulaşabilirsiniz.

Tövbeler Olsun 31. son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. TRT 1'in sevilen dizisi final kararı alarak dün akşam son kez ekrana geldi. Tövbeler Olsun 31. bölümde Kazım, Jale'ye evlenme teklifi yapıyor Ayrıca Osman, helallik vermek için Namzet' ten zor bir görevin üstesinden gelmesini istiyor. Haberimizin içerisinden Tövbeler Olsun 31. son bölümüne izleyebilirsiniz.

TÖVBELER OLSUN 31. SON BÖLÜM FULL IZLE

TÖVBELER OLSUN 31. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Latife ve Hülya'nın da dahil olmasıyla plan devreye girecektir. Latife ve Hülya'nın Şevki Bey'in planıyla gizemli bir şekilde kaybolması Namzet'i ve Osman'ı telaşlandırır. Kocaları barışana kadar eve dönmeyeceklerini söyleyen Latife ve Hülya'ya ulaşmaya çalışan inatçı ikili ise doğruca Dr. Şevki Bey'den yardım istemeye gider.

Öte yandan Kazım, Jale'ye evlenme teklifi yapmanın hazırlığı içindedir. Memleketine dönmeye karar veren Enişte, Kazım'a büyük bir sürpriz yapacaktır... Tüm bunlar olurken Osman, helallik vermek için Namzet' ten zor bir görevin üstesinden gelmesini ister. Bu görevi başarıp helalliği almaya çalışan Namzet'i ise cesaret dolu zorlu bir sınav beklemektedir.

TÖVBELER OLSUN NEDEN FINAL YAPIYOR?

TRT 1'de yayınlanan dizi 31. bölümü ile final yapacak. Dizinin ekran macerasına devam etmemesinin sebebinin reytinglerde istenilen sıralamada yer alamaması öne sürülüyor. Tövbeler Olsun resmi Twitter hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Tövbeler Olsun 31. bölüm fragmanı yayında! (Final)

Peş peşe iki yeni bölümümüzle 25 Mart Perşembe akşamı sizlerleyiz."

TÖVBELER OLSUN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Tövbeler Olsun dizisinde; başarılı ama "pinti" bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding'in patronu Namzet Horanta'nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimi; bu değişimin "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra'yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanıyor.